Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 93 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Гарбуз консервований


 

  • 3 кг гарбуза
  • 3 апельсина
  • 400 г цукру
  • 20 г лимонної кислоти

 


Апельсин залити окропом і проварити 2-3хв. Гарбуз і охолоджений апельсин порізати кубиками зі стороною 2-2,5см і засипати цукром і лимонною кислотою. Залишити, щоб настоялося на 4-5 годин, розкласти у чисті банки, накрити покришками і простерилізувати протягом 35-40хв. Закрити покришки, перевернути банки і охолодити.


Додано: 2014-12-15 07:17:41    Переглядів: 463    Рецепт від: Lara!
Категорія: Фруктові консерви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua