Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 68 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Желе з червоної смородини (порічок)


 

  • 1 кг  ягід червоної смородини (порічок)
  • 1 кг цукру
  • 1 скл води

 

Желе з червоної смородини (порічок)

Перебрані і помиті ягоди залити водою і довести до кипіння, можна прокип'ятити не більше 1хв. Гарчі ягоди разом з відваром протерти крізь сито. У пюре додати цукор, перемішати і довести до кипіння. Варити на повільному вогні протягом 30хв. Готове желе одразу гарячим розлити у стерильні гарячі банки і закрити гарячими стерильними покришками.


Додано: 2013-08-07 16:19:27    Переглядів: 1796    Рецепт від: Lara!
Категорія: Фруктові консерви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua