Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 147 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Ананасова півкуля


  • 600 мл натурального йогурту
  • 4 - 5 кружалець консервованих ананасів
  • 100 мл гарячої кип'яченої води
  • 100 г цукру-пудри
  • 2 ст.л. швидкорозчинного желатину
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 4 ст.л. сиропу з консервованих ананасів
Ананасова півкуля

Желатин розчинити у гарячій воді і охолодити до кімнатної температури. Йогурт збити з цукром-пудрою, ванільним цукром і сиропом з ананасів, не припиняючи збивання, влити розчинений желатин. Дно салатниці, що має форму півкулі, викласти кружальцями ананасів, залити йогуртовою сумішшю і залишити в холодильнику для застигання. Перед подаванням до столу, салатницю опустити на кілька секунд у гарячу форму і викласти десерт на плоске блюдо так, щоб кружальця ананасів опинилися на поверхні.

Додано: 2009-02-02 21:38:49    Переглядів: 6252    Рецепт від: Lara!
Категорія: Десерти
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua