Зараз на кухні
На даний момент 104 гостей на сайті
Рецепти
|
Ананасова півкуля |
|
- 600 мл натурального йогурту
- 4 - 5 кружалець консервованих ананасів
- 100 мл гарячої кип'яченої води
- 100 г цукру-пудри
- 2 ст.л. швидкорозчинного желатину
- 1 пакетик ванільного цукру
- 4 ст.л. сиропу з консервованих ананасів
-
|
 |
Желатин розчинити у гарячій воді і охолодити до кімнатної температури. Йогурт збити з цукром-пудрою, ванільним цукром і сиропом з ананасів, не припиняючи збивання, влити розчинений желатин. Дно салатниці, що має форму півкулі, викласти кружальцями ананасів, залити йогуртовою сумішшю і залишити в холодильнику для застигання. Перед подаванням до столу, салатницю опустити на кілька секунд у гарячу форму і викласти десерт на плоске блюдо так, щоб кружальця ананасів опинилися на поверхні. |
|
|
|
Категорія:
Десерти
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на
smakota.org.ua