Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 58 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Цукати з апельсинової і лимонної цедри


  • 2 апельсини
  • 2 лимони

Для сиропу:

  • 1 скл цукру
  • 3/4 скл води

Для обсипки:

  • 2 ст.л. цукру

Помити фрукти і тонко зняти з них цедру. Залити шкірки холодною водою і витримати добу, міняючи воду 2-3 рази за цей час. Після цього шкірки залити чистою водою і проварити протягом 15-20хв. Відцідити цедру, охолодит, обережно ложкою зішкребти білу частину і порізати шкірки смужками. Зварити сироп: цукор залити водою і довести до кипіння, помішуючи. Занурити у киплячий сироп шкірки і варити близько 40хв. Залишити цукати у сиропі мінімум на 3-4 години. Готові цукати відцідити, викласти на пергамент, обсипати цукром, добре просушити і скласти у скляну банку.


Додано: 2015-01-10 18:21:21    Переглядів: 108    Рецепт від: Lara!
Категорія: Десерти
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua