Навігація
Смачно
Для користувачів
Точка зору
Зараз на кухні
На даний момент 103 гостей на сайтіКоментарі
- Вівсяне печиво (з вівсяного бо...
печево жахливе,не робіть ,тому що це виходить геть не вівсяне печево!!!!!!!!! не рекомендую нікому - Салат із шпарагівки
Шпарагівка - це стручкова квасоля. Її потрібно прямо у стручках зварити до напівготовності , а тоді ... - Салат із шпарагівки
а шпарагівку в стручкахчи квасолинки? - Торт маковий
ВКУСНИЙ ТОРТ - Торт Чорний принц
Торт супер,дуже дякую за чудовий рецепт,пекла дочці на день народження всім сподобався!
Рецепти | Пошук |
Сливовий пиріг з м`ятою та кардамоном |
|
Присутність м`яти в цьому пирозі, додає йому свіжості і вносить цікаву ноту в цей простий у приготуванні десерт. | |
Для начинки:
Для тіста:
Для посипання:
|
![]() |
Сливи промити, видалити кісточки і порізати на четвертинки. Викласти їх в каструлю з антипригарним покриттям, засипати цукром і поставити на вогонь. Варити 20 хвилин після закипання (до загустіння), потім подрібнити за допомогою блендера і остудити. Подрібнені сливи змішати з сушеною м”ятою. Борошно просіяти, змішати з розпушувачем, цукром і кардамоном. В отриману суху масу натерти на крупній тертці масло і ретельно розім'яти все руками. Вийде пісочна крихта. Форму застелити папером для випічки, викласти 2/3 частини тіста і притиснути його руками до дна. Зверху викласти сливовий джем і посипати тістом, що залишилось. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку запікатися протягом 20-25 хвилин. Пиріг остудити і посипати цукровою пудрою. | |
|
Додано: 2012-08-14 12:09:30 Переглядів: 1060 Рецепт від: Ольга |
![]() | |