Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 53 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Десерт П'яний банан


Кількість продуктів розрахована на 2 порції.

  • 2 банани
  • 2 ст.л. коньяку
  • 30 г шоколаду
  • 75 г молока
  • 80 г збитих вершків
Десерт П'яний банан

Обчищені банани викласти у скляну вогнестійку форму, полити коньяком і запікати у духовці при температурі 160 градусів прготягом 15 хв. Перекласти на тарілку (по 1 банану на порцію) і полити залишками коньяку (якщо весь коньяк випарувався, то капнути свіжого). Приготувати соус: молоко закип'ятити, шоколад розтопити на водяный бані або в мікрохвильовій печі. Розтоплений шоколад змішати з молоком і полити соусом банани. Прикрасити збитими вершками.

За бажанням можна посипати десерт січеними горіхами: волоськими або арахісом.

Додано: 2009-02-02 04:06:52    Переглядів: 5897    Рецепт від: Lara!
Категорія: Десерти
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua