Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 76 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Вишневий шербет


  • 500 г свіжих або заморожених вишень без кісточок
  • 0,5 скл цукру
  • 0,5 скл води
  • 0,5 скл десертного червоного вина
  • 1 паличка кориці
Вишневий шербет

Цукор змішати з водою і вином і довести до кипіння, додати вишню, паличку кориці і варити протягом 10хв. Вийняти корицю, збити масу у блендері, а потім протерти крізь сито. Перелити пюре в контейнер з покришкою для заморозки і залишити на кілька годин в морозильній камері, час від часу помішуючи, щоб шербет заморозився рівномірно.

Додано: 2009-02-02 15:51:39    Переглядів: 2522    Рецепт від: Lara!
Категорія: Десерти
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua