Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 43 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Запіканка з грибів


  • 500 г шампіньйонів
  • 300 г черствого пшеничного хліба
  • 2 ст.л. вершкового масла
  • 2 ст. л. панірувальних сухарів
  • 150 г сметани
  • 2 яйця
  • 100 г твердого сиру
  • сіль, перець, дрібка меленого коріандру, сушений майоран
Запіканка з грибів

Гриби помити, відварити у воді, відцідити і порізати дрібною соломкою. Відділити стільки відвару з шампіньйонів, щоб він покрив гриби, додати у нього сметану, сухарі і порізані гриби. Масу з грибів з сухарями посолити, поперчити, додати коріандр і майоран і варити на водяній бані протягом 30 хв. Хліб порізати скибочками і обсмажити в маслі. Яйця збити з сіллю, додати тертий сир і старанно перемішати. Форму для запікання змастити маслом, посипати сухарями, викласти грибну масу, покрити скибочками обсмаженого хліба і залити яєчно-сирною сумішшю. Запікати при 180 градусах до золотистої шкірочки.

Додано: 2009-01-31 03:25:34    Переглядів: 8185    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви з грибів
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua