Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 76 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Перець фарширований овочево-м


  • 6 однакових великих червоних або жовтих болгарських перців
  • 300 г картоплі
  • 1 маленька цибулина (попередньо потрібно нарізати)
  • 4-5 зубчиків часнику (попередньо потрібно нарізати)
  • 5 см свіжого кореня імбиру (попередньо потрібно нарізати)
  • 1-2 свіжих зелених чилі (заздалегідь видаліть насіння, наріжте)
  • 100 мл води
  • 100 мл олії
  • 1 чайна ложка коріандру меленого
  • 1 баклажан (попередньо потрібно нарізати кубиками по 1 см)
  • 100 г свіжих печариць (попередньо дрібно нарізати)
  • 400 г меленого м”ясного фаршу (можна любого, за смаком)
  • 2 чайних ложки зерен кумину
  • 1 чайна ложка зерен нігелли
  • мелений чорний перець і сіль
  • ½ чайної ложки меленої куркуми
  • 1 чайна ложка мелених підсмажених зерен кумину
  • щіпка кайєнского перцю
  • 2 столові ложки лимонного соку
  • 2 столові ложки нарізаної свіжої зелені кропу або петрушки для прикраси
Перець фарширований овочево-м

У перців видаліть плодоніжки і насіння. Налийте у велику каструлю воду, злегка підсолити і доведіть до кипіння. Бланшируйте перці 5 хвилин. Воду злийте і покладіть перці в друшляк, щоб стекла вода. Відваріть картоплю в киплячій підсоленій воді до напівготовності. Відкиньте на друшляк, остудіть, очистіть і наріжте кубиками по 1 см. Помістіть у блендер цибулю, часник, імбир і зелені чілі, додайте 60 мл води і подрібніть до консистенції пюре. У великій глибокій сковороді нагрійте 3 столові ложки олії і обсмажте баклажани, зрідка помішуючи. Вийміть баклажани, влийте в сковороду ще 2 столові ложки олії і підрум'яньте картоплю. Вийміть картоплю з сковороди. Обсмажте гриби. Вийміть їх зі сковорідки. Обсмажте м”ясний фарш. Вийміть зі сковорідки. Якщо виникне необхідність, влити в сковорідку 1 столову ложку олії і швидко обсмажити насіння кумину і нігелли. Потім додайте куркуму, коріандр і мелений кумин. Обсмажуйте 15 секунд. Додайте пюре з цибулі та часнику і смажте, перемішуючи, до тих пір, поки суміш не підрум'яниться. Покладіть картоплю і баклажани, гриби і м”ясний фарш в сковорідку, приправте сіллю, чорним перцем і 1 -2 щіпками кайєнского перцю. Влийте воду, що залишилася і 1 столову ложку лимонного соку. Тушкуйте, помішуючи, поки рідина не випарується. Розігрійте духовку до 190 ° С. Начиніть перці сумішшю зі сковорідки, покладіть на противень, змащений олією, скропіть невеликою кількістю олії і запікайте 30-35 хвилин до готовності. Остудіть, скропіть лимонним соком, прикрасьте зеленню і подавайте на стіл.


Додано: 2012-08-17 11:43:17    Переглядів: 1235    Рецепт від: Ольга
Категорія: Страви з грибів | Овочеві страви | Страви з фаршу
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua