Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 55 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Горіховий шифоновий бісквіт


  • 70 г мелених горіхів
  • 100 г борошна
  • 100 г кукурудзяного крохмалю
  • 1 ч.л. порошку для випічки (з гіркою)
  • 6 яєць
  • 200 г цукру
  • 65 г рафінованої рослинної олії
  • 30 г теплої води

Білки відділити від жовтків. Білки збити з дрібкою солі і половиною цукру до твердих піків. Жовтки збити з рештою цукру до пишності, додати олії і воду і ще раз збити до загустіння. Змішати борошно, мелені горіхи, крохмаль і порошок для випічки. Зверху вилити жовткову масу, викласти третину усіх білків і усе обережно перемішати. Додати решту білків і ще раз акуратно вимішати. Дно форми для випікання вистелити папером для випічки, змастити маслом папір і боки форми, вилити тісто і випікати при 1800С 30-40хв. Бісквіт дуже ніжний. Після охолодження він стане більш щільним, проте збереже ніжну текстуру. Щоб вийняти корж з форми, треба обережно відділити ножем краї тіста, вийняти бісквіт, а папір з дна знімати, коли корж трохи охолоне.


Додано: 2016-04-30 14:19:39    Переглядів: 206    Рецепт від: Lara!
Категорія: Торти | Пироги, піци, рулети, кекси, чізкейки | Страви з борошна
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua