Навігація
Смачно
Для користувачів
Точка зору
Зараз на кухні
На даний момент 96 гостей на сайтіКоментарі
- Вівсяне печиво (з вівсяного бо...
печево жахливе,не робіть ,тому що це виходить геть не вівсяне печево!!!!!!!!! не рекомендую нікому - Салат із шпарагівки
Шпарагівка - це стручкова квасоля. Її потрібно прямо у стручках зварити до напівготовності , а тоді ... - Салат із шпарагівки
а шпарагівку в стручкахчи квасолинки? - Торт маковий
ВКУСНИЙ ТОРТ - Торт Чорний принц
Торт супер,дуже дякую за чудовий рецепт,пекла дочці на день народження всім сподобався!
Рецепти | Пошук |
Паска Смакота |
|
Рецепт від чудової господиньки Оксанки, випробуваний, чудовий і абсолютно нескладний. Ну і назва така, що не можу не додати його сюди :) | |
|
|
Молоко скип"ятити та охолодити до 400С. Розчинити дріжджі і 1,5ст.л. цукру в 4 ст.л. молока, дати постояти і влити в молоко. Додати 1,5-2 скл борошна і поставити в тепло на 1 год. Збити міксером або комбайном жовтки, яйця, цукор, ваніль, сметану, маргарин, масло, додати в опару, перемішати, додати родзинки, цукати, цедру, борошно і місити 40хв. Тісто накритити і поставити в тепло на 2 год. Коли тісто виросте, обім'яти його, ще раз вимісити і розкласти у вистелені папером форми, наповнюючи на 1/3 висоти. Дати постояти 30хв. Змастити верх пасочки жовтком розведеним молоком і випікати 15 хв. при температурі 2200С, а ще 35-45хв при температурі 1800С. Перші 15-20хв дверцята не відкривати. Якщо верх паски надто рум'яниться, прикрити фольгою. | |
|
Додано: 2015-04-08 18:56:56 Переглядів: 184 Рецепт від: Lara! |
![]() | |