Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 139 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Паска Смакота


Рецепт від чудової господиньки Оксанки, випробуваний, чудовий і абсолютно нескладний. Ну і назва така, що не можу не додати його сюди :)


 

  • 500 мл молока
  • 50 г дріжджів
  • 100 г маргарину
  • 150 г масла
  • 150 г сметани
  • 4 жовтки
  • 2 яйця
  • 2 скл цукру
  • 2 пакетики ванільного цукру
  • 1,5 кг борошна
  • родзинки, лимонна цедра, цукати
  • 1 жовток для змащування

 


Молоко скип"ятити та охолодити до 400С. Розчинити дріжджі і 1,5ст.л. цукру в 4 ст.л. молока, дати постояти і влити в молоко. Додати 1,5-2 скл борошна і поставити в тепло на 1 год. Збити міксером або комбайном жовтки, яйця, цукор, ваніль, сметану, маргарин, масло, додати в опару, перемішати, додати родзинки, цукати, цедру, борошно і місити 40хв. Тісто накритити і поставити в тепло на 2 год. Коли тісто виросте, обім'яти його, ще раз вимісити і розкласти у вистелені папером форми, наповнюючи на 1/3 висоти. Дати постояти 30хв. Змастити верх пасочки жовтком розведеним молоком і випікати 15 хв. при температурі 2200С, а ще 35-45хв при температурі 1800С. Перші 15-20хв дверцята не відкривати. Якщо верх паски надто рум'яниться, прикрити фольгою.


Додано: 2015-04-08 18:56:56    Переглядів: 178    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви з борошна
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua