Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 75 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Налисники з грибами запечені під сиром


  • 1 скл борошна
  • 1 скл молока
  • 2 яйця
  • дрібка солі
  • Для начинки: 500 г шампіньйонів
  • 2 цибулини
  • 2 - 3 ст.л. сметани
  • 100 г тертого твердого сиру
  • сіль, перець, рослинна олія

Налисники з грибами запечені під сиром

В борошно вибити 2 яйця, додати дрібку солі і, неперервно інтенсивно збиваючи, щоб не утворювалися грудочки, влити молоко, а наприкінці рослинну олію (1 ст.л.). Сковорідку розігріти і змастити шматочком сала, наколотим на виделку. Спекти млинці з одержаного тіста. Приготувати начинку: цибулю порізати кубиками, шампіньйони - шматочками. Обсмажити разом в олії, посолити, поперчити, додати сметану і тушкувати все 1-2хв. Зніти начинку з вогню і охолодити. Змастити налисники грибною начинкою, згорнути у вигляді рулетиків і викласти у змащену вогнетривку форму. Притрусити тертим сиром і запікати при 200градусах протягом 10хв.

Додано: 2009-01-21 02:59:42    Переглядів: 7602    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви з борошна
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua