Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 77 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Тістечка з ожиною


Для тіста:

  • 2 яйця
  • 125 г маргарину
  • 0,5 скл цукру
  • 0,5 пакетика порошку для випічки
  • 7 ст.л. борошна

Для крему:

  • 3 великі яблука
  • 3 ст.л. сметани
  • 2 ст.л. цукру
  • 1 скл. ожини у власному соці
  • 50 г вершкового масла
  • 1 ч.л. желатину
Тістечка з ожиною

Маргарин розтерти з цукром додати яєчні жовтки, борошно, порошок до печива — розмішати білки збити на круту піну і в кілька прийомів додати до тіста деко застелити пергаментом перекласти тісто, розрівняти випікати в духовці при 180* 20 хв перекласти на дошку, зняти пергамент
Яблука почистити від шкірки, натерти на терці. В кастрюлю з товстим дном кладем потерті яблука, цукор, сметану і варимо до загустіння (45-60хв) Залишаєм остигати.

 Ожину в свому соці розділяєм на ожину і сік(десь 100 мл)

1 ч ложку желатину заливаємо 50 мл соку, залишаєм для набухання.50 г масла збиваємо, додаєм по ложці 2 ст ложки зварених яблук і збиваємо перекладаємо в кондитерський мішок і в холодильник
желатин розігріваємо, щоб розчинився (не кипить), додаєм решту соку, даєм трошки остигнути і змішуємо з рештою варених яблук корж розрізаєм навпіл, змащуєм яблучно-ожиновою сумішшю кожен корж, складаєм один на другий і ножем намічаєм границі тістечок Прикрашаєм тістечка кремом з кондитерського мішка і ожиновими ягодами, ставим в холодильник на 15-20 хв, потім розрізаємо, перекладаємо на тарілку чи дошку і знову в холодильник хвилин на 30. Виходить легкий та ніжний десерт. Смачного.


Додано: 2013-07-29 08:46:48    Переглядів: 299    Рецепт від: Ляна
Категорія: Пиріжки, тістечка, печиво
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua