Рецепти


Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 78 гостей на сайті

Коментарі

  • Паска по-італійськи
    Виправила рецепт, пекла цьогоріч з 5 ст.л. цукру, то дуже солоденькі і смачненькі вийшли
  • Вербна неділя
    Ну так, саме від знання фольклору і власних традицій усі біди нації загалом і нас з вами як особисто...
  • Вершкова карамель (іриски)
    Пане Леонід! Дивний тон коментаря. Мені шкода, що ви розчарувалися, але до чого тут мій ймовірний да...
  • Вершкова карамель (іриски)
    От лихо, обдурили старого дурня, який повірив Автору рецепту і спробував приготувати для своїх онукі...
  • Вербна неділя
    Ото ж бо, що наші українці більш схильні вірити у різні дурні забобони, ніж Богові Святому і, саме т...
RSS

Для Ваших діток

Магазин одягу для Ваших діток Baby-Shopik
Рецепти

Конвертики з яблуками


  • 0,5 кг борошна
  • 1 скл -сметани
  • 250г маргарину
  • 2 яйця
  • 1 ч.л. соди, погашеної оцтом
  • сіль
  • 500 г яблук
  • 2 ст.л. цукру
  • кориця на кінчику ножа
Конвертики з яблуками

Сметану розтерти з яйцями і сіллю, додати натертий на крупній тертці маргарин, соду, борошно і замісити тісто. Розкачати тонкий пласт, порізати його на квадратики зі стороною 10 см. На середину кожного квадратика викласти начинку, загорнути у формі трикутника, змастити поверхню конвертиків жовтком і випікати при 160 градусах до золотистого кольору. Готові конвертики посипати цукром-пудрою. Для начинки: яблука порізати пластинками, посипати цукром і корицею.

Додано: 2009-01-29 01:23:02    Переглядів: 4725    Рецепт від: Lara!
Категорія: Пиріжки, тістечка, печиво

Додати коментар


Захисний код
Оновити

RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua