Рецепти


Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 374 гостей на сайті

Коментарі

RSS

Для Ваших діток

Магазин одягу для Ваших діток Baby-Shopik
Рецепти

Конвертики з яблуками


  • 0,5 кг борошна
  • 1 скл -сметани
  • 250г маргарину
  • 2 яйця
  • 1 ч.л. соди, погашеної оцтом
  • сіль
  • 500 г яблук
  • 2 ст.л. цукру
  • кориця на кінчику ножа
Конвертики з яблуками

Сметану розтерти з яйцями і сіллю, додати натертий на крупній тертці маргарин, соду, борошно і замісити тісто. Розкачати тонкий пласт, порізати його на квадратики зі стороною 10 см. На середину кожного квадратика викласти начинку, загорнути у формі трикутника, змастити поверхню конвертиків жовтком і випікати при 160 градусах до золотистого кольору. Готові конвертики посипати цукром-пудрою. Для начинки: яблука порізати пластинками, посипати цукром і корицею.

Додано: 2009-01-29 01:23:02    Переглядів: 5265    Рецепт від: Lara!
Категорія: Пиріжки, тістечка, печиво

Додати коментар


Захисний код
Оновити

RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua