Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 86 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Цитрусовий сирник


  • 1 скл борошна
  • 120 г вершкового масла
  • 3 яйця
  • 200 г цукру-пудри
  • 0,5 ч.л. порошку для випічки
  • 0,5 кг кисломолочного сиру
  • 1 апельсин
  • 1 лимон
  • 2 ст.л. (без верху) картопляного крохмалю
  • апельсинові цукати
Цитрусовий сирник

З борошна змішаного з порошком для випічки, масла, 1 яйця і 100г цукру-пудри замісити тісто, згорнути в харчову плівку і залишити в холодильнику на 30-40 хв. Охолоджене тісто розкачати і вистелити змащену маслом форму. Сир протерти крізь сито, додати 2 яйця, крохмаль, лимонну і апельсинову цедру, решту цукру-пудри і сік 1/2 апельсина. Всі складники старанно перемішати і сирну масу викласти на тісто. Випікати сирник при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин. Готовий пиріг прикрасити апельсиновими цукатами.

Додано: 2008-10-09 20:50:37    Переглядів: 5111    Рецепт від: Lara!
Категорія: Пироги, піци, рулети, кекси, чізкейки
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua