Зараз на кухні
На даний момент 104 гостей на сайті
Рецепти
|
Горіховий шифоновий бісквіт |
|
- 70 г мелених горіхів
- 100 г борошна
- 100 г кукурудзяного крохмалю
- 1 ч.л. порошку для випічки (з гіркою)
- 6 яєць
- 200 г цукру
- 65 г рафінованої рослинної олії
- 30 г теплої води
|
|
Білки відділити від жовтків. Білки збити з дрібкою солі і половиною цукру до твердих піків. Жовтки збити з рештою цукру до пишності, додати олії і воду і ще раз збити до загустіння. Змішати борошно, мелені горіхи, крохмаль і порошок для випічки. Зверху вилити жовткову масу, викласти третину усіх білків і усе обережно перемішати. Додати решту білків і ще раз акуратно вимішати. Дно форми для випікання вистелити папером для випічки, змастити маслом папір і боки форми, вилити тісто і випікати при 1800С 30-40хв. Бісквіт дуже ніжний. Після охолодження він стане більш щільним, проте збереже ніжну текстуру. Щоб вийняти корж з форми, треба обережно відділити ножем краї тіста, вийняти бісквіт, а папір з дна знімати, коли корж трохи охолоне. |
|
|
|
Категорія:
Торти |
Пироги, піци, рулети, кекси, чізкейки |
Страви з борошна
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на
smakota.org.ua