Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 104 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Торт Панна-ягода


Для коржів:

  • 8 білків
  • 100 г цукру-пудри
  • 4 жовтки
  • 100 г кокосової стружки
  • 100 г сухого маку
  • 100 г мелених горіхів

Для крему:

  • 4 жовтки
  • 2 скл молока
  • 1 пакети ванільного пудингу
  • 2 ст.л. борошна
  • 0,5 скл цукру
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • 2 ст.л. коньяку
  • 250 г вершкового масла

Для вишневої начинки:

  • 500 г заморожених вишень
  • 4 ст.л. цукру
  • 2 ст.л. лимонного соку
  • 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю
  • 2,5 ч.л. швидкорозчинного желатину

Для помадки:

  • 100 г чорного шоколаду
  • 1 ст.л. масла
  • 2 ст.л. молока

Приготувати тісто: збити білки на круту піну, поступово збиваючи, всипати цукор-пудру. Коли маса стане пружною і блискучою, додати жовтки, а тоді всипати всі сухі складники і обережно перемішати. РОзділити масу на 2 рівні частини і викласти у 2 однакові тортівниці (дно тортівниць попередньо вистелити папером для випічки і змастити маслом. Випікати коржі при температурі 1700С близько 20хв. Приготувати крем: в 1 скл молока всипати пудинг, цукор, додати овтки і ретельно розмішати. Другу склянку молока довести до кипіння і, постійно помішуючи, влити молоко з пудингом. Неперервно збиваючи вінчиком, довести до кипіння. Готовий крем охолодити до кімнатної температури. Розм'якшене масло збити міксером до утворення пухкої маси, по 1 ст.л. додаючи заварний крем. Наприкінці ввести у крем алкоголь і лимонний сік. Приготувати начинку з вишень: вишні засипати цукром і розморозити. Желатин залити 2 ст.л. води. До вишень додати лимонний сік і підігріти. Кохмал розчинити у 2 ст.л. води і вилити у вишневу масу, помішуючи, довести до кипіння. У гарячу вишневу масу додати набухлий желатн і ретельно перемішати, зняти начинку з вогню і охолодити. Зібрати торт: корж - вишнева начинка - крем- корж. Приготувати помадку: шоколад розтопити з молоком і маслом і мікрохвилівці або на водяній бані. Ретельно перемішати і залити помадкою торт. Дати торту настоятися ніч у холодильнику.


Додано: 2015-10-27 11:19:31    Переглядів: 172    Рецепт від: Lara!
Категорія: Торти | Пироги, піци, рулети, кекси, чізкейки
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua