Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 110 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Львівський сирник від дарії Цвєк


Не можу назвати цей сирник ані запіканкою, ані модним американізмом "чізкейк". Це сирник, який печть галицькі газдині без тіста, інколи на сухарях. Шоколадна помадка - обов'язковий компонент, можна просто розтопленим шоколадом полити або приготувати помадку за улюбленим рецептом.


  • 800 г кисломолочного сиру
  • 4 варені картоплини
  • 6 яєць
  • 300 г цукру
  • 150 г вершкового масла
  • 100 г родзинок
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 1 ст.л. тертої апельсинової цедри

Для помадки:

  • 300 г цукру
  • 0,5 скл води
  • 1 ч.л. оцту
  • 50 г шоколаду
  • 1 ст.л. вершкового масла

 


Білки відділити від жовтків, білки збити на круту піну. Картоплю з сиром двічі змолоти на м'ясорубці або збити блендером. Розтираючи, по одному додати жовтки,  а тоді цукор, ванільний цукор, цедру і масло. Наприкінці всипати вимиті і просушені родзинки, додати білки і обережно перемішати. Викласти масу у форму вистелену папером для випічки і змащену маслом. І випікати близько 45хв при 1800С. Готовий сирник охолодити, вийняти з форми і полити помадкою. Для приготування помадки зварити сироп з цукру, води і оцту. У гарячий сироп додати подрібнений шоколад і м'яке масло і ретельно розтерти.


Щоб сирник не потріскався у духовку можна поставити ємкість з водою.


Додано: 2015-10-14 13:55:32    Переглядів: 280    Рецепт від: Lara!
Категорія: Пироги, піци, рулети, кекси, чізкейки
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua