Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 103 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Чізкейк (сирник) з маком і хрусткою скоринкою


Для тіста:

  • 300 г борошна
  • 150 г вершкового масла
  • 100 г цукру

Для начинки:

  • 500 г кисломолочного сиру
  • 2 яйця
  • 0,5 л молока
  • 100 г манної крупи
  • 150 г маку
  • 100 г вершкового масла
  • 150 г цукру
  • 1 пакетик ванільного цукру

Охолоджене масло посікти з цукром і борошном до утворення крихт (можна збити у комбайні). 2/3 крихт викласти у форму для випічки, притиснути до дна і боків форми і залишити в холодильнику. Приготувати начинку: мак змолоти у кавомолці. Молоко довести до кипіння з маслом і цукром, помішуючи, всипати мак і манку і зняти з вогню, охолодити. Сир збити з яйцями і ванільним цукром, додати макову масу і перемішати. Викласти начинку на сформований корж і притрусити рештою крихт. Випікати при температурі 1800С близько години.


Додано: 2015-07-31 19:46:06    Переглядів: 127    Рецепт від: Lara!
Категорія: Пироги, піци, рулети, кекси, чізкейки
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua