Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 105 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Медовий бісквіт


 

  • 6 яєць
  • 200 г борошна
  • 2 ст.л. меду
  • 0,5 ч.л. порошку для випічки
  • 150 г цукру

 


Яйця ретельно збити міксером з медом і цукром (збивати близько 10хв). Маса повинна збільшитися в об'ємі у 3-4рази. Просіяти у яєчну масу борошно з порошком для випічки і акуратно вимісити тісто. Дно тортівниці вистелити папером для випічки і змастити маслом (боки не змащувати), вилити тісто і випікати при температурі 1800С близько 25-30хв. Готовий бісквіт охолодити у форму.


Додано: 2015-01-23 20:24:34    Переглядів: 560    Рецепт від: Lara!
Категорія: Торти | Пироги, піци, рулети, кекси, чізкейки | Страви з борошна
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua