Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 81 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Шоколадний чізкейк з ніжним вершковим кремом


Для коржа:

  • 150 г шоколадного печива
  • 100 г вершкового масла

Для сирної начинки:

  • 1 кг кисломолочного сиру
  • 1 скл цукру
  • 4 ст.л. какао-порошку
  • 3 яйця
  • 300 мл вершків з жирністю 10%
  • 50 г чорного шоколаду
  • 2 ст.л. крохмалю

Для вершкового крему:

  • 300 мл вершків з жирністю не менше 30%
  • 50 г чорного шоколаду
  • 3 ст.л. молока
Шоколадний чізкейк з ніжним вершковим кремом

Приготувати корж: розтопити вершкове масло. Печиво подрібнити у блендері, змішати з розтопленим маслом і викласти у форму для запікання, притискаючи до дна і бортів так, щоб утворився корж (дно форми вистелити папером для випічки, а всю форму змастити маслом). Випікати при 1800С протягом 10хв. Запечений корж вийняти, температуру у духовці збільшити до 2400С. Приготувати сирну начинку: шоколад розтопити на водяній бані. Блендером збити сир, цукор, какао, яйця і вершки. Не припинаячи збивання, влити розтоплений шоколад. Всипати крохмаль і уже не збиваючи, акуратно вимішати начинку. Вилити начинку на корж і запікати при 2400С протягом 10хв, зменшити температуру до 1300С я продовжувати випікати ще 30хв. Щоб чізкейк не потріскався, у духовку перед випіканням можна поставити ємкість з гарячою воою. Готовий чізкейк охолодити у духовці до кімнатної температури, відкривши дверцята, а потім перекласти у холодильник на 4 години. Приготувати вершковий крем і глазур: шоколад разом з молоком розтопити на водяній бані. Охолоджені вершки збити на круту піну. Викласти вершки на охолоджений чізкейк, а зверху хаотично полити розтопленим шоколадом.


Додано: 2013-07-16 23:21:18    Переглядів: 123    Рецепт від: Lara!
Категорія: Пироги, піци, рулети, кекси, чізкейки
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua