Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 141 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Піца з маслинами і салямі


Кількість продуктів розрахована на 2 піци діаметром 28 - 30 см.

  • Для тіста: 400 г борошна
  • 1 ч.л. солі
  • 1,5 ч.л. сухих дріжджів (або 30 г свіжих)
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 250 мл теплої води
  • Для начинки: 4 томати без шкірки
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 100 г моцарели
  • 100 г салямі
  • 0,5 банки чорних маслин без кісточок
  • сіль, перець, сушені базилік і орегано
  • 100 г тертого твердого сиру
Піца з маслинами і салямі

Дріжджі розчинити у теплій воді, додати дрібку цукру і дати піднятися. Суміш вилити у ємкість, всипати борошно, сіль і замісити гладке тісто (вимішувати, допоки тісто не почне відлипати від рук), влити оливкову олію і ще раз добре вимішати. Тісто накрити вологою серветкою і залишити в теплі на 30-40 хв. Приготувати соус: дрібно посічені цибулю і часник обсмажити в оливковій олії до прозорості, додати томати, порізані скибочками і варити на слабкому вогні 10-12хв, посолити і поперчити соус, якщо томати кислі, то додайте цукру до смаку. Форму для піци змастіть оливковою олією, тісто розкачайте і вистеліть ним форму. Тісто змастіть томатним соусом, зверху покладіть кружальця салямі і скибочки моцарели, посипте половинками маслин, травами і тертим сиром і запікайте при температурі 250 градусів протягом 15 хвилин.

Додано: 2009-01-20 19:24:04    Переглядів: 6614    Рецепт від: Lara!
Категорія: Пироги, піци, рулети, кекси, чізкейки
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua