Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 39 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Сирник на бісквіті з шоколадною помадкою


Для тіста:

  • 200 г вершкового масла
  • 1,5 скл цукру
  • 4 ст.л. какао
  • 5 ст.л. води
  • 5 яєць
  • 1,5 скл борошна
  • 1,5 ст.л. порошку для випічки

Для сирної начинки:

  • 1,5 кг кисломолочного сиру
  • 1,5 скл цукру
  • 1 п ванільного цукру
  • 2 ч.л. тертої лимонної цери
  • 2 ст.л. крохмалю
  • 1 ч.л. порошку для випічки
  • 3 яйця
  • 200 г родзинок

Для помадки:

  • 100 г чорного шоколаду
  • 3 ст.л. молока
  • 1 ст.л. вершкового масла

Приготувати тісто: масло порізати шматочками, додати цукор, какао і воду і, помішуючи, довести до кипіння. Суміш охолодити до кімнатної температури. Жовтки відділити від білків, білки збити на круту піну з дрібкою солі.  До охолодженої суміші додати жовтки і просіяти борошно з порошком для випічки. Замісити тісто, додати збиті білки і ще раз обережно пеемішати. Приготувати начинку: відділити білки від жовтків, білки збити на круту піну. Сир, цукор, ванільний цукор, лимонну цедру і жовтки збити у блендері. Додати крохмаль з порошком для випічки, родзинки і збиті блки і акуратно вимішати. У вистелену папером для випічки і змащену форму вилити тісто, зверху ложкою "острівками" викласти сирну начинку. Випікати близько години при 1800С. Готовий сирник охолодити і полити помадкою. Для приготування помадки шоколад, молоко і масо розтопити разом на водяній бані або у мікрохвильовій печі і перемішати.


Додано: 2015-01-08 13:11:01    Переглядів: 853    Рецепт від: Lara!
Категорія: Торти | Пироги, піци, рулети, кекси, чізкейки
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua