Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 78 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Торт Пташине молоко з суфле - 2


Для тіста:

  • 1 скл борошна
  • 7 жовтків
  • 0,5 скл цукру
  • 100 г вершкового масла (або маргарину)
  • 1,5 ч.л. порошку для випічки
  • 1 ст.л. ккао-порошку
  • 1 пакетик ванільного цукру

Для суфле:

  • 7 білків
  • 25 г швидкорозчинного желатину
  • 0,5 скл цукру
  • 1 банка нзвареного згущеного молока
  • 150 г вершкового масла
  • 2 ст.л. лимонного соку
  • дрібка солі

Для глазурі:

  • 100 г чорного шоколаду
  • 50 г вершкового масла
Торт Пташине молоко з суфле - 2

Приготувати корж: розм'якшене масло (або маргарин) збити з цукром. Не припиняючи збивання, по одному додати жовтки. Борошно змішати з какао і порошком для випічки і всипати у яєчно-масляну суміш. Замісити тісто, вилити у змащену тортівницю і випікати при температурі 1800С протягом 20хв. Готовий корж охолодити на решітці і розрізати навпіл. Приготувати суфле: згущене молоко збити з розм'якшеним маслом до утворення пухкої маси. Желатин замочити у 50 мл холодної кип'яченої води на 20-30хв, а тоді розтопити на водяній бані або у мікрохвилівці. Окремо збити білки з дрібкою солі, поступово всипаючи цукор (збивати до утворення стійкої піни). Продовжуючи збивання, тонкою цівкою влити розтоплений желатин, а тоді змішати білкову масу з масляним кремом. У тортівницю виклксти нижню частину коржа, вилити зверху суфле і накрити другою половиною коржа. Залишити торт в холодильнику на 3-4 години. Приготувати глазур: шоколад з маслом розтопити на водяній бані і цієї масою полити торт.


Додано: 2013-07-18 18:50:07    Переглядів: 169    Рецепт від: Lara!
Категорія: Торти
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua