Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 105 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Домашній плавлений сир


 

  • 1 л молока
  • 1 кг кисломолочного сиру
  • 100 г вершкового масла
  • 1 жовток
  • 1 ч.л. солі
  • 1 ч.л. соди

 

Домашній плавлений сир

Змішуємо молоко і сир і, помішуючи,  доводимо майже до кипіння (але не кип'ятимо!!!, достатньо нагріти до 900С). Сито застелити складеною у кілька шарів марлею і відцідити сироватку. Жовток змішати з сіллю і содою. У антипригарній каструльці розтопити на маленькому вогні масло, додати відціджений сир і яєчну суміш (інколи додають лише соду і сіль без жовтка). Масу прогріти, ретельно помішуючи, сир під дією соди повинен повністю розплавитись і збільшитися в об'ємі. Як тільки маса стане тягучою і однорідною, одразу викласти сир у змащену маслом форму і залишит до повного застигання.


Додано: 2013-07-23 22:53:23    Переглядів: 315    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви з сиру
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua