Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 117 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Сирна паска з мигдалем


  • 1,5 кг кисломолочного сиру
  • 200 г вершкового масла
  • 3 скл цукру
  • 9 жовтків
  • 1 скл густої сметани
  • 100 г родзинок
  • 100 г смаженого мигдалю
  • 0,5 лимона
  • цукати для оздоблення
Сирна паска з мигдалем

Розм'якшене вершкове масло розтерти з цукром до утворення пухкої маси, по одному додаючи жовтки. Сир двічі протерти крізь сито і старанно змішати з масляно-жовтковою сумішшю. Родзинки промити і обсушити, мигдаль подрібнити, лимонну цедру натерти на мілкій тертці і все додати у сирну масу. Сметану збити і ввести в суміш. Сито вистелити марлею і викласти сирну масу. Зверху покласти невеликий гніт і залишити на 12-14 годин. Готову паску викласти на тарілку і оздобити цукатами.

Додано: 2009-02-07 04:37:40    Переглядів: 3519    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви з сиру
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua