Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 89 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Суфле із пармезаном (італійська кухня)



  • 65 г вершкового масла
  • 100 г борошна
  • 0.5 л молока
  • 0.5 ч.л. тертого мускатного горіху
  • 250 г пармезану
  • 3 яйця
  • вершкове масло і панірувальні сухарі для змащування формочок
Суфле із пармезаном (італійська кухня)

Білки відділити від жовтків, білки збити на круту піну. Приготувати соус бешамель: борошно обсмажити в маслі, тоненькою цівкою влити молоко (постійно помішуючи), додати мускатний горіх і довести до кипіння. Готовий соус злегка охолодити, а тоді додати жовтки, всипати дрібно натертий пармезан і ретельно перемішати. Додати до маси збиті білки і обережно перемішати ще раз. Формочки ретельно змастити маслом, притрусити сухарями і наповнити приготованою масою. Випікати при температурі 1800С протягом 45-50хв.


Додано: 2012-07-24 15:42:28    Переглядів: 204    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви з яєць | Страви з сиру
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua