Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 86 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Лимонне суфле



  • 4 яєчних білки
  • 4 яєчних жовтки
  • 100 г цукру-пудри
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • 1 ч.л. тертої лимонної цедри
  • 50 г кисломолочного сиру
  • 2 ст.л. крохмалю
  • вершкове масло, цукор
Лимонне суфле

Білки збити на круту піну з лимонним соком і половиною цукру-пудри. Жовтки розтерти до утворення пишної маси з рештою пудри і цедрою, додати сир і крохмалбь і ще раз ретельно розтерти. Обережно ввести у жовткову масу половину збитих білків. Формочки змастити маслом, посипати цукром і наповнити приготованою масою на 2/3 висоти. Зверху викласти порівну решту збитих білків. У форму для запікання постелити 2 паперові рушники, налити води на 1см, покласти наповнені формочки і випікати суфле при 1800С близько 25хв до золотистого кольру. Під час випікання духовку відчиняти не можна!Подавати суфле гарячим.


Додано: 2012-01-16 19:49:31    Переглядів: 276    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви з яєць | Страви з сиру | Десерти
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua