Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 149 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Запіканка з кабачків цукіні з бринзою


  • 2 цукіні
  • 1 морквина
  • 2 зубчики часнику
  • 2 цибулини
  • 1 скл сметани
  • 180 г бринзи
  • 50 г тертого твердого сиру
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 1 яйце
  • сіль, перець, зелень
Запіканка з кабачків цукіні з бринзою

Цибулю порізати півкільцями, моркву дрібними кубиками, часник дрібно посікти. Обсмажити все разом в олії до напівготовності моркви. Цукіні порізати крупною соломкою і додати до решти овочів, обсмажувати овочі ще 10хв на сильному вогні, посолити. Бринзу порізати пластинками, зелень дрібно посікти. Яйце збити з 3 ст.л. води, не припиняючи збивання, додати сметану, соус поперчити, додати тертий сир, зелень і перемішати. У вогнетривку форму викласти овочі, покрити зверху бринзою і залити сметанним соусом. Запікати при 180 градусах протягом 20хв.

Додано: 2009-01-31 03:26:28    Переглядів: 2858    Рецепт від: Lara!
Категорія: Круп'яні та овочеві запіканки
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua