Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 107 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Мусака з баклажанами


  • 1 кг баклажанів
  • 500 г фаршу (суміш яловичини і свинини)
  • 2 цибулини
  • 5-6 ст.л. панірувальних сухарів
  • 2-3 жовтки
  • 3 томати
  • 1,5 скл. молока
  • 3 ст.л. борошна
  • 100 г рослинної олії
  • 2 ст.л. вершкового масла
  • 150 г твердого сиру
  • сіль, перець, сушені трави
Мусака з баклажанами

Цибулю порізати кубиками і обсмажити у 2 ст.л. олії разом з фаршем, у решті олії обсмажити баклажани, порізані кубиками (попередньо баклажани нарізати пластинками і витримати 1 год у солоній воді, щоб позбутися гіркоти). До фаршу додати сухарі, сіль, перець і трави. Сир натерти, а томати порізати кружальцями. Приготувати соус. Для цього борошно підсмажити у вершковому маслі, розвести молоком, а коли загусне, зняти з вогню і ввести жовтки по одному, посолити і поперчити. Форму змастити олією, викладати послідовно фарш, баклажани, сир. Залити все соусом, викласти томати, посипати рештою сиру і запікати при 190 градусах близько години.

Додано: 2009-02-03 23:22:51    Переглядів: 2990    Рецепт від: Lara!
Категорія: Круп'яні та овочеві запіканки
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua