Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 92 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Рис зі шпинатом


  • 200 г довгозернистого рису
  • 300 г свіжого або замороженого шпинату
  • 2 ст.л. вершкового масла або рослинної олії
  • сіль
Рис зі шпинатом

Рис промити і відварити у підсоленій воді. Шпинат помити, порізати і викласти на сковорідку з розігрітим маслом або маргарином, тушкувати, поки не випарується вся рідина (заморожений шпинат попередньо не розморожувати). Змішати шпинат з рисом. Формочки (найкраще використовувати 100-грамові скляночки) змастити маслом або маргарином і щільно наповнити гарячою рисовою сумішшю. Злегка охолодити рис і теплим викласти гарнір на тарілки у вигляді рисових башт.

Додано: 2008-12-27 02:43:11    Переглядів: 1119    Рецепт від: Lara!
Категорія: Гарніри
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua