Зараз на кухні
На даний момент 121 гостей на сайті
Рецепти
|
Лимонний рис |
|
- 2 цибулини
- 1 скл рису
- 3 ст.л. вершкового масла
- цедра 2 лимонів
- 2 скл бульйону
- 0,5 ч.л. меленого коріандру
- сіль, перець, зелена цибуля, петрушка
-
|
 |
Цибулю обсмажити у 2 ст.л. вершкового масла разом з коріандром до м'якості (не до золотистого кольору). Додати рис, перемішати, залити бульйоном, посолити, поперчити і варити на маленькоу вогні 20 хв. Додати ще 1ст.л. вершкового масла, цедру 2 лимонів, натерту на дрібній тертці. Подавати, посипавши дрібно посіченою зеленою цибулею і петрушкою. |
|
|
|
Категорія:
Гарніри
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на
smakota.org.ua