Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 101 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Різотто з гарбузом (італійська кухня)


 

  • 700 г мускатного гарбуза
  • 1 цибулина
  • 350 г рису арборіо
  • 200 мл сухого білого вина
  • 1200 мл овочевого бульйону
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 2 ст.л. вершкового масла
  • 50 г тертого пармезану
  • сіль, зелень петрушки

 

Різотто з гарбузом (італійська кухня)

Гарбух порізати кубиками зі стороною 1,5см. Цибулю порізати кубиками і обсмажити до прозорості в оливковій олії. Додати до цибулі кубики гарбуза і смажити ще кілька хвилин. Всипати рис, прогсмажити ще трохи, поки рис не стане прозорим, а тоді вити вино. Готувати, помішуючи, поки рис не вбере вино. Каструлю з бульйоном поставити на маленький вогонь, щоб бульйон залишався гарячим. Влити невелику порцію бульйону (150-200мл) в рисову суміш і, неперервно помішувати, поки рис не вбере всю рідину, знову влити порцію рідини і так продовжувати, поки рис у страві не стане м'яким і кремоподібним. Додати масло і половину сиру, перемішати і зняти з вогню. Подавати, притрусивши рештою тертого пармезану і січеною петрушкою.


Додано: 2012-11-18 19:36:52    Переглядів: 663    Рецепт від: Lara!
Категорія: Круп'яні страви | Гарніри | Овочеві страви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua