Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 118 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Картопля по-гуцульськи (українська кухня)



  • 1 кг картоплі
  • 150 г бекону
  • 150 г бринзи
  • сіль, перець, вершкове масло
Картопля по-гуцульськи (українська кухня)

Картоплю почистити, порізати на шматочки, відварити у підсоленій воді і відцідити. Бекон порізати соломкою і обсмажити у 1 ст.л. вершкового масла, бринзу розкришити. гарячу картоплю притрусити бринзою, викласти зверху обсмажений бекон і полити кількома столовими ложками жиру, який утворився під час обсмажування бекону.


Додано: 2012-07-24 16:08:12    Переглядів: 1785    Рецепт від: Lara!
Категорія: Гарніри | Овочеві страви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua