Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 94 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Рис з грибами і овочами



  • 1.5 скл рису
  • 1 цибулина
  • 300 г шампіньйонів
  • 200 г замороженого зеленого горошку
  • 1 морквина
  • 3 скл води
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • сіль, перець, зелень петрушки
Рис з грибами і овочами

Воду довести до кипіння, посолити, всипати рис і варити на сильному вогні 3хв, зменшити вогонь і варити ще 7хв на середньому вогні. Цибулю і моркву порізати кубиками, гриби - пластинками. Цибулю, моркву і гриби обсмажити в олії протягом 3-5хв, додати горошок, влити кілька столових ложок води і тушкувати на малому вогні близько 5хв. Додати овочі до рису, який проварився 10хв так, як описано вище, і готувати страву, поки уся рідина не випарується. Подавати рис з грибами і овочами, притрусивши меленим чорним перцем і січеною зеленню.


Додано: 2012-04-17 16:13:41    Переглядів: 1499    Рецепт від: Lara!
Категорія: Круп'яні страви | Гарніри | Овочеві страви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua