Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 124 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Різотто з шампіньйонами і курятиною (італійська кухня)


  • 1,5 скл рису Арборіо
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • близько 2 л овочевого або м'ясного бульйону
  • 300 г курячого філе
  • 300 г шампіньйонів
  • 2 - 3 ст.л. оливкової олії
  • сіль, перець, базилік
  • 1 ч.л. каррі
  • тертий сир
Різотто з шампіньйонами і курятиною (італійська кухня)

Цибулю і часник порізати кубиками, м'ясо - соломкою, шампіньйони - шматочками. Цибулю і часник обсмажити в олії до прозорості, додати м'ясо і гриби і продовжувати смажити, помішуючи, ще 10хв. Всипати рис, каррі, сіль і перець і смажити все разом ще 2-3хв. Каструлю з бульйоном поставити на маленький вогонь, щоб бульйон залишався гарячим. Влити невелику порцію бульйону (150-200мл) в рисову суміш і, неперервно помішувати, поки рис не вбере всю рідину, знову влити порцію рідини і так продовжувати, поки рис у страві не стане м'яким і кремоподібним. Подавати, прикрасивши листочками базиліку і притрусивши тертим сиром.

Додано: 2008-12-28 00:13:37    Переглядів: 4695    Рецепт від: Lara!
Категорія: Круп'яні страви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua