Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 170 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Плов з грибами


  • 400 г довгозернистого рису
  • 400 г шампіньйонів
  • 4 морквини
  • 2 цибулини
  • 100 мл рослинної олії
  • 1 л грибового або овочевого бульйону
  • сіль, куркума, барбарис, перець
Плов з грибами

Гриби почистити (зняти шкірочку з шапочок), порізати шматочками і обсмажити в 50 г олії на протязі 15 хв. Цибулю порізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці або порізати мілкою соломкою. Обсмажити овочі в решті олії і додайте до грибів. Всипати до овочево-грибової суміші рис, влити бульйон, посолити, поперчити, додати спеції довести до кипіння і готувати на маленькому вогні під кришкою протягом 30-35 хв (поки вся вода не випарується).

Додано: 2009-01-17 03:18:30    Переглядів: 8751    Рецепт від: Lara!
Категорія: Круп'яні страви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua