Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 122 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Копчене куряче філе з рисом



  • 2 скл відвареного рису
  • 2 копчених курячих філе без шкірки
  • 1 цибулина
  • 1 скл бульйону
  • 1 ст.л. січених горіхів
  • 1 ч.л. карі
  • сіль, перець, рослинна олія, січена зелень
Копчене куряче філе з рисом

Цибулю подрібнити, філе порізати соломкою. Обсмажити цибулину в олії, додати рис і філе, влити бульйон, посолити, поперчити, всипати карі і тушкувати страву протягом 2-3хв. Подавати, притрусивши зеленню і січеними горішками.


Додано: 2011-04-15 18:15:05    Переглядів: 239    Рецепт від: Lara!
Категорія: Птиця | Круп'яні страви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua