Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 46 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Різотто з тунцем і шампіньйонами


  • 1,5 скл рису
  • 1 скл білого вина
  • 2,5 скл бульйону
  • 2 цибулини
  • 300 г шампіньйонів
  • 1 банка консервованого тунця
  • 100 г замороженого горошку
  • тертий пармезан
  • оливкова олія
  • сіль, перець, базилік
Різотто з тунцем і шампіньйонами

Шампіньйони помити, порізати і обсмажити в оливковій олії до готовності. Тунець розімнути виделкою, додати до грибів, посолити, поперчити, перемішати і зняти з вогню. Цибулю обсмажити в олії до прозорості, всипати рис і смажити все разом ще 2-3хв. Влити вино і, помішуючи, готувати, поки рис не вбере всю рідину, додати горошок (не розморожуючи). Каструлю з бульйоном поставити на маленький вогонь, щоб бульйон залишався гарячим. Влити невелику порцію бульйону (150-200мл) в рисову суміш і, неперервно помішувати, поки рис не вбере всю рідину, знову влити порцію рідини і так продовжувати, поки рис у страві не стане м'яким і кремоподібним. Перед вливанням останньої порції, додати у рис гриби з тунцем. Подавати, притрусивши тертим пармезаном і прикрасивши листочками базиліку.

Додано: 2008-12-28 00:14:38    Переглядів: 3156    Рецепт від: Lara!
Категорія: Круп'яні страви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua