Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 128 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Тріска запечена з грибами у сметані


  • 1 кг тріски
  • 400 г грибів (шампіньйонів)
  • 0,5 л сметани
  • 2 ст. л. борошна
  • 2 цибулини
  • 1 морква
  • рослинна олія
  • сіль, перець, зелень кропу і петрушки
Тріска запечена з грибами у сметані

Цибулю порізати півкільцями, моркву - дрібною соломкою, гриби - шматочками. Все разом обсмажити в олії до золотистого кольору, посипати борошном, посолити, поперчити і, неперервно помішуючи, влити сметану. Довести соус до кипіння. Рибу порізати порційним шматками, посолити, поперчити і викласти на змащену олією фольгу у форму чи на лист. Залити рибу соусом і запікати при 180 градусах близько 30-40 хв. Подавати, притрусивши дрібно січеною зеленню.

Додано: 2008-10-15 12:29:18    Переглядів: 3898    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви з риби
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua