Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 129 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Риба по-монастирськи


  • 1 кг рибного філе (хек, мінтай і т.п.)
  • 2 цибулини
  • 400 г грибів
  • 4 картоплини
  • 3 яйця
  • 150 г майонезу
  • 150 г сметани
  • 1 лавровий лист
  • 2 ст.л. борошна
  • 4 ст.л. рослинної олії
Риба по-монастирськи

Філе нарізати шматочками, запанірувати в борошні, обсмажити і викласти у змащену форму. Цибулину нарізати кубиками, обсмажити разом зі шматочками шампіньонів і викласти на рибу. Картоплю відварити в мундирі і порізати кружальцями. Викласти на гриби. Останній прошарок - кружальця зварених вкруту яєць. Майонез змішати зі сметаною, сіллю, перцем і коріандром, додати лавровий лист і залити соусом рибу. Запікати в духовці при температурі 190 градусів до утворення золотистої шкірочки.

Додано: 2008-12-27 23:38:59    Переглядів: 8220    Рецепт від: Lara!
Категорія: Страви з риби
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua