Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 127 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Курка фарширована курячою печінкою


  • 1 курка масою близько 2 кг
  • 200 г курячої печінки
  • 2 яйця
  • 2 пшеничні булочки
  • 100 мл молока
  • 50 г вершкового масла
  • 2 цибулини
  • 2-3 зубчики -аснику
  • сіль, перець, суміш італійських трав, зелень кропу і петрушки
  • рослинна олія
Курка фарширована курячою печінкою

Курку помити, випатрати, натерти сіллю, перцем, сушеними травами і часником і залишити на 4-5 годин у холодильнику промаринуватися. Приготувати фарш: булочки замочити у молоці, відтиснути і розімнути. Змолоти на м'ясорубці печінку, цибулю порізати кубиками. Обсмажити цибулю в олії до золотистого кольору, додати печінку і смажити разом 2-3 хвилини. Жовтки відділити від білків. Жовтки розтерти з маслом, білки збити на круту піну. Змішати разом обсмажену з цибулею печінку, булочки, жовтки і білки, посолити і поперчити фарш. Нафарширувати курку, зашити отвір. У форму налити 2 ст.л. рослинної олії, викласти курку, полити ще 1 ст.л. олії і запікати при 170 градусах протягом 1,5 години (до золотистої шкірочки).

Додано: 2009-01-27 01:43:14    Переглядів: 4615    Рецепт від: Lara!
Категорія: Птиця
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua