Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 97 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Куряче філе запечене з овочами і бринзою


  • 700 г курячого філе
  • 3 цибулини
  • 3 болгарських перця
  • 5 помідор без шкірки
  • 200 г майонезу
  • 200 г бринзи
  • сіль, перець, рослинна олія, сушений базилік
Куряче філе запечене з овочами і бринзою

Філе помити, обсушити, ідбити, посолити, поперчити і залишити на 20хв. Овочі помити, почистити. Бринзу натерти на крупній тертці. Перець порізати соломкою, цибулю - півкільцями, помідори без шкірки - кружальцями. На змащений лист для запікання викласти м'ясо, покрити цибулею і перцем, посолити, поперчити і змастити майонезом. Зверху все покрити кружальцями помідор і посипати бринзою. Запікати при 180 градусах до утворення рум'яної шкірочки. Подавати, прикрасивши свіжою зеленню.

Додано: 2009-01-27 01:19:44    Переглядів: 4140    Рецепт від: Lara!
Категорія: Птиця
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua