Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 91 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Куряче філе з каррі і цибулею (страви, приготовані у пароварці)


  • 600 г курячого філе
  • 2 цибулини
  • 200 г легкого майонезу (з низькою жирністю)
  • 1 ч.л. каррі
  • 1 невеликий пучок зелені кропу
  • сіль, перець, сушений майоран
Куряче філе з каррі і цибулею (страви, приготовані у пароварці)

Філе помити і обсушити, кожен шматок розрізати повздовж на 2 частини, посолити, поперчити, посипати майораном. 100г майонезу змішати з каррі, залити соусом м'ясо, ретельно перемішати і залишити маринувати на 4-5год. Цибулю порізати кружальцями, кріп дрібно посікти. Промариноване м'ясо викласти у чашу пароварки, покрити кружальцями цибулі, притрусити кропом, змастити рештою майонезу і готувати, встановивши таймер на 30-35хв. Подавати зі свіжими овочами.

Додано: 2009-01-27 01:20:51    Переглядів: 3087    Рецепт від: Lara!
Категорія: Птиця
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua