Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 63 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Курчата, запечені в гарбузі


  • 1 гарбуз
  • 2 - оє курчат
  • 1/3 скл рису
  • 3 цибулини
  • 0,5 кг кислих яблук
  • 0,5 ч.л. меленої куркуми
  • 100 г вершкового масла
  • сіль, перець, зелень
Курчата, запечені в гарбузі

У гарбуза зрізати верхівку і вийняти насіння і частину м'якоті. Курчат порізати на шматки і ретельно натерти сіллю і перцем, залишити на 5 хв, а потім обсмажити в маслі до золотистої шкірочки. Рис зварити до готовності в підсоленій воді. Цибулю порізати кубиками, обсмажити в маслі до золотистого кольору, додати рис, куркуму, поперчити і перемішати. Яблука порізати скибочками разом з гарбузовою м'якоттю. Змішати разом рис, цибулю, шматочки курчат, яблука і шматочки гарбуза і нафарширувати цією начинкою гарбуз. Все покрити маленькими шматочками вершкового масла, накритт зрізаною верхівкою гарбуза (прикріпити її зубочистками), сам гарбуз змастити маслом і запікати в духовці протягом 2-2,5 годин. Подавати, прикрасивши зеленню.

Додано: 2009-01-27 01:39:09    Переглядів: 3468    Рецепт від: Lara!
Категорія: Птиця
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua