Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 134 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Оладки з курячого філе з морквою і кабачком


 

  • 2 курячих філе
  • 2 середні морквини
  • 2 середні кабачки
  • 2 зубчики часнику
  • 1 цибулина
  • 2 ст.л. манки
  • 2 ст.л. борошна
  • 2 яйця
  • сіль, перець, зелень

 


Кабачки натерти нв крупній тертці, моркву - на дрібній. Філе з цибулею і часиком змолоти на м'ясорубці, додати натерті овочі, манку, борошно, яйця, сіль, перець і подрібнену зелень. Ретельно усе вимішати і залишити на 15-20хв у холодильнику. холоджений фарш викласти ложкою у розігріту олію і обсмажити оладки з обох чторін. Подавати зі сметаною і гарніром зі свжих овочів.


Додано: 2016-07-19 08:34:09    Переглядів: 241    Рецепт від: Lara!
Категорія: Птиця | Овочеві страви | Страви з фаршу
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua