Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 38 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Курка запечена з гречкою під сметанним соусом


 

  • 2 скл гречки
  • 2 цибулини
  • 4 зубчики часнику
  • 1 кг курятини
  • 1 скл сметани
  • 2 скл води
  • 150 г тертого твердого сиру
  • 1 ч.л. хмелі-сунелі
  • сіль, перець, рослинна олія

 


Гречку перебрати і промити. Цибулю і часник подрібнити, курятину (філе або бедра) порізати на шматки, посолити, поперчити і притрусити хмелі-сунелі. У змащену форму викласти промиту гречку, зверху - курятину, цибулю і часник. Змастити усе сметаною, залити підсоленою водою, накрити фольгою і запікати близько години. Після цього зняти фольгу, притрусити страву тертим сиром і запікати ще 15-20хв.


Додано: 2015-08-01 20:26:31    Переглядів: 187    Рецепт від: Lara!
Категорія: Птиця | Круп'яні страви | Круп'яні та овочеві запіканки
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua