Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 36 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

М'ясо з кабачками і помідорами під сирною скоринкою


 

  • 750 г філе птиці
  • 1 кабачок
  • 2 цибулини
  • 2 зубчики часнику
  • 750 г філе птиці
  • 1 кабачок
  • 2 цибулини
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ст.л. сметани
  • 0,5 ч.л. гірчиці
  • 3 помідора без шкірки
  • 100 г тертого твердого сиру
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • 1 ч.л. Прованських трав
  • сіль, перець, рослинна олія

 

М'ясо з кабачками і помідорами під сирною скоринкою

Приготувати маринад: змішати лимонний сік, олію, Прованські трави, сіль і перець. М'ясо відбити, полити маринадом і залишити на 20-30хв. Цибулю порізати півкільцями, а кабачки -  соломкою. Цибулю злегка обсмажити в олії, додати кабачки, обсмажити ще 1хв, посолити, поперчити і зняти з вогню. Помідори порізати кружальцями, сметану змішати з гірчицею. Викласти у форму для запікання відбите і промариноване мясо. На кожен шматочок м'яса викласти по 1-1,5 ст.л. начинки, полити злегка сметанним соусом, покрити кружальцем помідора і притрусити тертим сиром. Запікати при 180-2000С близько 30хв.


Додано: 2013-09-12 18:50:29    Переглядів: 100    Рецепт від: Lara!
Категорія: Птиця
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua