Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 91 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Паприкаш з курки (угорська, закарпатська кухні)


 

  • 1 курка масою близько 1 кг
  • 2 цибулини
  • 1 болгарський перець
  • 1 ст.л. меленої солодкої паприки
  • 1 ст.л. борошна
  • 2 скл. сметани
  • сіль, перець, рослинна олія

 

Паприкаш з курки (угорська, закарпатська кухні)

Цибулю і перець порізати дрібними кубиками, курку порубати на невеликі шматки. У розігрітій олії обсмажити циблю до прозорості, додати курку і смажити ще близько 5хв. додати паприку і перець, обсмажити ще хвилинку усе разом і влити води стільки, щоб вона ледь покривала м'ясо. Накрити страву покришкою і тушкувати на маленькому вогні близько години. Сметану змішати з борошном і залити цією сумішшю курку, неперервно помішуючи. Посолити і поперчити парикаш і тушкувати на маленькому вогні близько 5хв.


Додано: 2013-09-08 18:49:09    Переглядів: 274    Рецепт від: Lara!
Категорія: Птиця
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua