Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 97 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Куряче філе у хрумкій картопляній шубці


  • 2 курячих філе
  • 4 картоплини
  • 2 яйця
  • 1 ст.л. борошна
  • 0,5 скл натурального йогурту
  • 0,5 ч.л. карі
  • 0,5 ч.л. червоної паприки
  • 1 ч.л. сушеного орегано
  • сіль, перець, рослинна олія

Для соусу:

  • 1 скл сметани
  • 1 зубчик часнику
  • 1 ст.л. лмонного соку
  • сіль, прець, зелень
Куряче філе у хрумкій картопляній шубці

М'ясо порізати поперек волокон і злегка відбити. Йогурт змішати з сіллю, перцем, карі, паприкою і орегано, полити цією сумішшю м'ясо, перемішати і залишит на 30хв маринуватися. Картоплю натерти на крупній тертці, додати яйце, сіль, перець і борошно. Друге яйця збити окремо з дрібкою солі. Промариновані шматочки м'яса змочити у збитому яйці і "запанірувати" у картопляній масі. Обсмажити з обох сторін філе у розігрітій олії, перекласти у форму для запікання і довести до готовності у духовці при 1800С протягом 10-12хв. Подавати з соусом. Для його приготування до сметани додати сіль, перець, лимонний сік, вичавлений часник і подрібнену зелень.


Додано: 2013-07-18 23:32:10    Переглядів: 242    Рецепт від: Lara!
Категорія: Птиця | Овочеві страви
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua